Facebook Facebook Facebook Facebook
My Skarbowcy

MASKI wielokrotnego użytku z wymienialnym filtrem dla dorosłych i dzieci

„Bądźmy dla siebie wsparciem nie zagrożeniem!”

Dziękujemy wszystkim, którzy do tej pory dołączyli do nas wspierając akcję 360.Walczymy z COVID-19: bit.ly/WalczymyzCOVID19

Dzięki temu na walkę z pandemią zebraliśmy już 7 215zł.+ 286 sms-ów. Na chwilę obecną jedną z największych potrzeb jest ochrona przed zarażeniem osób z grupy największego ryzyka, do której należą Podopieczni Fundacji w tym ciężko i przewlekle chore dzieci oraz osoby z nowotworami, chorobami serca i cukrzycą.
W związku z tym pierwsze zebrane środki już wykorzystaliśmy na zakup masek wielokrotnego użytku z filtrem / wyprodukowane w Polsce z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów – maski w dwóch rozmiarach: dla rodziców i dzieci/. Jeszcze w tym tygodniu pierwsza partia masek trafi do najciężej chorych Podopiecznych.

WAŻNE:

Odpowiadając na liczne zapytania i prośby informujemy, że istnieje obecnie możliwość indywidualnego zakupu  cegiełki – MASKI o wartości nie mniejszej niż 30zł / maski wielokrotnego użytku, także dla dzieci z wymienialnym filtrem/filtr polipropylenowy jako gratis do maski – w cenie maski. Polipropylen jest stosowany w wielu dziedzinach jako materiał filtracyjny i filtrujący. Między innymi właśnie z tego materiału produkowane są maseczki chirurgiczne, tylko w znacznie mniejszej gramaturze niż w proponowanych maskach. To rozwiązanie proponujemy jako wyjście optymalne i możliwie efektywne. MASKI mają wewnętrzną kieszonkę na filtr. Dzięki czemu można swobodnie filtr czyścić i wymieniać na każdy inny, który jest podobnych rozmiarów.

Środki zebrane ze sprzedaży cegiełek – masek zostaną także przeznaczone na walkę z koronawirusem.

Aby otrzymać MASKĘ należy:

1. Przekazać darowiznę nie mniejszą niż 30zł online: https://fundacjaskarbowosci.pl/przekaz-darowizne/
     lub na konto Fundacji: 83 1240 1183 1111 0000 1291 2865
     Tytułem: Darowizna – MASKA

2. Przesłać dowód wpłaty na adres: biuro@fundacjaskarbowosci.pl podając imię, nazwisko, adres i nr tel. do przesłania przesyłki kurierskiej oraz informację o litości masek dla dorosłych i dla dzieci

Koszt przesyłki:10 zł /przy zakupie 10 cegiełek – koszt przesyłki gratis.

Dbajcie o siebie i swoich bliskich i pamiętajcie:
Wirus działa po kryjomy
#ZałóżMaskę
#UmyjRęce
#ZostańwDomu
i nikogo
#NieNarażaj
i nikomu
#NieZagrażaj

Pozdrawiamy serdecznie życząc przetrwania tego trudnego okresu w zdrowiu.

Wasz Zespół Fundacji Skarbowości #PokolenieJP2

Kontakt:

tel/fax: 52 332 92 41

mob: 608 343 475

e-mail: biuro@fundacjaskarbowosci.pl

85-010 Bydgoszcz,
ul. Dworcowa 12/5

NIP 9532388239 / KRS 0000039541 / REGON 092910992

Konto bankowe:

BANK PEKAO S.A. I/O Bydgoszcz:

IBAN:

SWIFT: