Facebook Facebook Facebook Facebook
My Skarbowcy

Chroń siebie i swoich bliskich i pomagaj jednocześnie – kup cegiełkę:MASKĘ z filtrem, nawilżający ŻEL antywirusowy

Wirus działa po kryjomy, dlatego #ZałóżMaskę #UmyjRęce #ZostańwDomu i nikogo #NieNarażaj i nikomu #NieZagrażaj

Prosimy, przekażcie dalej – Dołożyliśmy wiele starań, aby znaleźć dla Was producentów najlepszej jakości masek wielokrotnego użytku z wymienialnym filtrem propylenowym oraz producentów żeli antybakteryjnych/z aloesem i pantenolem/. Dołączcie do nas! Bądźmy dla siebie wsparciem nie zagrożeniem. W tym trudnym dla wszystkich czasie możesz chronić siebie i swoich bliskich i jednocześnie wspierać Podopiecznych Fundacji kupując cegiełkę – maskę i/lub nawilżający żel antybakteryjny chronisz siebie i innych a przy okazji pomagasz wspierając Akcję Fundacji Skarbowości 360.WALCZYMY Z COVID-19

Dziękujemy!

1. MASKA wielokrotnego użytku, także dla dzieci z wymienialnym filtrem/filtr polipropylenowy jako gratis do maski/ koszt cegiełki: 30zł

Polipropylen jest stosowany w wielu dziedzinach jako materiał filtracyjny i filtrujący. Między innymi właśnie z tego materiału produkowane są maseczki chirurgiczne, tylko w znacznie mniejszej gramaturze niż w proponowanych maskach. To rozwiązanie jest wyjściem optymalnym i najbardziej efektywnym. MASKI mają wewnętrzną kieszonkę na filtr. Dzięki czemu można swobodnie filtr czyścić i wymieniać na każdy inny, który jest podobnych rozmiarów: MASKI z FILTREM wielokrotnego użytku dla dorosłych i dzieci

2. NAWILŻAJĄCY ŻEL ANYWIRUSOWY z aloesem i pantenolem/ koszt cegiełki: 20zł

Sprawdzony, bardzo wydajny, wysokiej jakości nawilżający żel antybakteryjny z aloesem i pantenolem do stosowania bez użycia wody, w wygodnym opakowaniu z dozownikiem – do torebki i kieszeni /100ml/

WAŻNE!!! Do każdej cegiełki dodajemy Kartę Rabatową LOTOS – uprawniająca do wielu zniżek na stacjach LOTOS/karty ważne do 2025r. https://fundacjaskarbowosci.pl/projekty/litry-dobra/

Aby otrzymać MASKĘ i/lub ŻEL należy:

KROK 1:

• Jeśli potrzebujesz MASKĘ – kup cegiełkę: 30zł za szt.
  • Jeśli potrzebujesz ŻEL – kup cegiełkę: 20zł za szt.

WPŁATY:

Tytułem np.:

Darowizna – MASKA + ilość szt.

lub Darowizna – ŻEL+ ilość szt.

lub Darowizna – MASKA + ilość szt., ŻEL+ ilość szt.

Do jednego zamówienia dodać koszt przesyłki: 10zł

KROK 2:

Przesłać dowód wpłaty na adres: biuro@fundacjaskarbowosci.pl podając:

1. Imię i nazwisko
  2. Adres do korespondencji
  3. Nr tel. do przesłania przesyłki kurierskiej
  4. Informację o litości masek dla dorosłych i dla dzieci i/lub ilości żeli

RODO – podane dane zostaną wykorzystane wyłącznie do przesłania przesyłki kurierskiej

Pozdrawiamy serdecznie życząc przetrwania tego trudnego czasu w zdrowiu.

Wasz Zespół Fundacji Skarbowości #PokolenieJP2

Kontakt:

tel/fax: 52 332 92 41

mob: 608 343 475

e-mail: biuro@fundacjaskarbowosci.pl

85-010 Bydgoszcz,
ul. Dworcowa 12/5

NIP 9532388239 / KRS 0000039541 / REGON 092910992

Konto bankowe:

BANK PEKAO S.A. I/O Bydgoszcz:

IBAN:

SWIFT: